Nieuwjaarsbijeenkomst DFC (3): Kabouters trotseren regen en wind

7 januari 2007 509x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwjaarsbijeenkomst DFC (3): Kabouters trotseren regen en wind

De Nieuwjaarsbijeenkomst van DFC werd vanmiddag ingeluid door enkele partijtjes van de kabouters. Ook presenteerde zich het nieuwe pupillenelftal F 1 zich met een wedstrijdje tegen de F’jes van Dubbeldam.


DFC F1 neemt over enkele weken deel aan de zg. voorjaarscompetitie. Over exacte indeling en programma is de KNVB nog in beraad.


Hoewel diverse kabouters dus zijn overgestapt naar de F-pupillen bestaat de groep nog altijd uit ruim dertig kabouters. Zij speelden vanmiddag enkele onderlinge potjes om hun (groot)ouders en vroege gasten van de Nieuwjaarsbijeenkomst van DFC te vermaken. Dat lukte weer prima.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com