Nieuwjaarsbijeenkomst DFC (2): Old Stars verliezen maar nipt van DFC 1 (2-0)

7 januari 2007 453x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwjaarsbijeenkomst DFC (2): Old Stars verliezen maar nipt van DFC 1 (2-0)

De traditionele Nieuwjaarswedstrijd tussen DFC 1 en The Old Stars (oud-spelers van DFC 1) is vanmiddag maar nipt verloren door de sluwe veteranen.


De traditional speelde zich af onder druilerige weersomstandigheden. Scheidsrechter Harry van Meerkerk zag dat het huidige DFC 1 bij rust met 1-0 leidde en na rust naar 2-0 uitliep door doelpunten van Marco Franken en James Beije. Voor het  eerste was het duel de afronding van een driedaags trainingskamp in het Gelderse Doorwerth. Daar werd een dag eerder ook een oefenwedstrijd gespeeld tegen het plaatselijke Duno. DFC won dat duel met 2-4.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com