Nieuwjaarsbijeenkomst DFC (1): Laurens Gerlich blijft aan als hoofdtrainer

7 januari 2007 426x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwjaarsbijeenkomst DFC (1): Laurens Gerlich blijft aan als hoofdtrainer

Laurens Gerlich is ook volgend seizoen hoofdtrainer van DFC. DFC-voorzitter Ad van Dongen maakte dat vanmiddag bekend tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst. De selectiespelers toonden zich enorm ingenomen met dit bestuursbesluit.


De preses deelde verder mee dat Arie Evers met ingang van het seizoen 2007-2008 definitief algemeen technisch coördinator wordt  van de club. Hij bekleedt die functie nu nog bij SC Reeland. Voor Arie betekent dat een rentree op het ‘oude nest’. Hans van den Berg blijft aan als verzorger van het eerste. Gerlich hechtte er enorm aan dat hij zou ‘bijtekenen’.


De nieuwjaarstoespraak van de voorzitter kende een opbeurende strekking. Op diverse terreinen ontwikkelt de club zich goed. Piet de Visser, hoofdscout van PSV en Chelsea, wordt mogelijk de centrale gast tijdens een binnenkort te organiseren sponsorbijeenkomst. De Visser is jarenlang trainer van DFC geweest (hij begon er zijn carrière in het betaald voetbal). Zijn betrekkingen met DFC zijn nog steeds warm.


De voorzitter toonde zich ook verheugd dat het eerste elftal nog volop in de race is voor de tweede periodetitel. De ploeg staat deze maand voor twee belangrijke wedstrijden. Tenslotte bedankte hij de vele vrijwilligers voor de voorbeeldige wijze waarop ze zich ook in wat minder florissante tijden inzetten ten faveure van de vereniging.


Het officiële gedeelte van de Nieuwjaarsbijeenkomst werd afgesloten met het massaal zingen van het Clublied onder aanvoering van Kees Schriek. Aanvankelijk zou Cees van Woerkom als voorzanger fungeren, maar zijn stem was tijdens het jongste trainingskamp van het eerste beschadigd geraakt.


Bijgaand enkele sfeerbeelden van de Nieuwjaarsbijeenkomst.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com