Nauwelijks stormschade op DFC-complex; velden liggen er goed bij

19 januari 2007 539x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nauwelijks stormschade op DFC-complex; velden liggen er goed bij

De zware storm van gisteren heeft nauwelijks noemenswaardige schade aangericht op de accommodatie van DFC. De nieuwe reclameborden bleven staan, inclusief de zogeheten reclameburcht die begin deze week van nieuwe panelen was voorzien. De kwaliteit van het materiaal werd dus al meteen op proef gesteld. Dat ze windkracht 11 doorstonden, geeft aan dat het gekozen materiaal in de sector hoge kwaliteit valt.


Peter Louwman, verantwoordelijk bestuurslid voor de accommodatie, vanmorgen na een eerste schouw: ,,Van de tribune is een luidspreker omlaag gekomen en verder is er een bovenstukje van de dugout van DFC afgebroken. Maar alle borden zijn blijven staan. Ook het nieuwe club-torentje op het dak van het gebouw. Hier en daar liggen wel wat boomtakken maar dat was gewoon dood hout dat het bij een beetje storm nu eenmaal meteen begeeft”.


Louwman was vanmorgen al druk doende met het krijten van de lijnen op het hoofdveld. ,,Want de velden liggen er goed bij. Ze zijn als het ware schoongeblazen door de storm”. Zodat het de komende nacht wel enorm moet gaan regenen, willen er morgen wedstrijden worden afgelast. ,,Dat we nu al aan het krijten zijn, zegt al heel wat”, aldus Louwman.

De DFC-selectie liet gisteravond de training maar schieten. Hoewel het trainingsveld bespeelbaar was, vond de leiding het onverantwoord buiten te trainen aangezien de storm gisteravond zijn hoogtepunt kende. In plaats daarvan werd er in het clubgebouw gekaart en vanzelfsprekend ook menig potje gespeeld op PlayStation.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com