Licht valt uit in Bergen op Zoom: Dosko – DFC gestaakt

9 januari 2007 1978x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Licht valt uit in Bergen op Zoom: Dosko – DFC gestaakt

Doordat na ongeveer een kwartier spelen in de tweede helft het licht  uitviel, is de oefenwedstrijd tussen derdeklasser Dosko en DFC gisteravond in Bergen op Zoom gestaakt. De lichtinstallatie bleek niet meer aan de praat te krijgen.


Dosko leidde op dat moment met 1-0 door een slippertje van DFC-doelman Danny Peters. Toeval of niet, de lichtmast begaf het precies op het moment dat DFC-spits Marco Franken (foto) alleen op de Bergense doelman wilde afstevenen, verzuchtten de begeleiders Cees van Woerkom en Ton Lucas. Ook zij blijven volgend seizoen trainer Laurens Gerlich ondersteunen.


Volgende week dinsdagavond oefent DFC thuis tegen stadgenoot OMC. Dat duel begint om half acht.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com