Kabouter-comité organiseert weer speciale Paasactiviteit

15 januari 2007 493x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kabouter-comité organiseert weer speciale Paasactiviteit

Het Kabouter-comité van DFC heeft weer een groot aantal bijzondere activiteiten op de rol staan. Coördinator Gert-jan van Es somt op: ,,Familiecarnaval op 11 februari, met prijzen voor de best verklede kinderen; een Paasactiviteit voor de kabouters; de Grote Familiedag én de Avondvierdaagse”.


Voor de kabouters is er de mogelijkheid om met Pasen (8 en 9 april) één nacht te blijven slapen op het DFC-complex samen met een van de ouders. Als hier niet voldoende belangstelling voor is wordt er een alternatieve activiteit georganiseerd. Nadere info volgt, aldus Gert-jan. Ook aan de kabouter-ouders is ook weer volop gedacht. ,,Wat te denken van de carnavalsavonden op 10 en  17 februari. Hopelijk komen we hier vele ouders tegen”.


Ondertussen wordt ook hard gewerkt aan de organisatie van het Paaskamp voor pupillen en junioren. Gedacht wordt aan een vierdaags kamp ergens in de bossen.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com