Junioren: DFC B1 ziet vervelende wedstrijd bij Beek Vooruit na rust gestaakt

14 januari 2007 661x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Junioren: DFC B1 ziet vervelende wedstrijd bij Beek Vooruit na rust gestaakt

Voor de competitie haalde DFC B1 gisteren in Prinsenbeek in bij Beek Vooruit B1. Het werd volgens trainer Johan van der Hoek een ‘vervelende wedstrijd die het einde niet haalde’.


,,Van het begin van de wedstrijd speelde Beek Vooruit meer op de man dan op de bal. Aangemoedigd door hun trainer en mensen op de tribune ontplofte deze wedstrijd na 20 minuten in de tweede helft. Er ontstond een vechtpartij waarbij de supporters van Beek Vooruit achter de spelers van DFC aangingen en hen sloegen.”


De stand was op dat moment 2-1. Het DFC-doelpunt kwam op naam van Ibo Karasahin na een knappe actie van Kevin Verstegen (foto). Johan van der Hoek drong zijn jongens  na de wedstrijd op het hart: ,,Jongens laat je niet gek maken, niet door de tegenstander, niet door hun trainer met al zijn discriminerende opmerkingen en zeker niet door de toeschouwers”. De tuchtcommissie van de KNVB zal zich nu over het staken buigen.


Uitslagen hoofdklasse B-junioren van gisteren: Papendrecht B1 – Pelikaan B1 1-3, Zeelandia Middelburg B1 – Virtus B1 2-1, Beek Vooruit B1 – DFC B1 2-1 gestaakt.


Stand: Kloetinge 13-32, Pelikaan 13-285, Papendrecht 12-22 , DFC 11-21, Terneuzen 12-19, Roosendaal 13-17, Wieldrecht 12-15, Zeelandia M 12-14, Virtus 10-11,  Beek Vooruit 10-10, Dauwendaele 12-10, HVV 12-4.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com