Jeugd: DFC B1 in oefenwedstrijd veel te sterk voor Drechtstreek (7-0)

6 januari 2007 508x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jeugd: DFC B1 in oefenwedstrijd veel te sterk voor Drechtstreek (7-0)

DFC B1 begon het nieuwe jaar vanmiddag met een oefenwedstrijd thuis tegen Drechtstreek B1 uit Papendrecht. DFC dat in de hoofdklasse meedraait in de top van het klassement was vooral na rust veel te sterk.


Dat resulteerde na een 1-0 ruststand in een 7-0 overwinning. Doelpuntenmakers bij DFC waren Ibo Karasahin (3x), Ahman Dhondai, Lutfullah Kilic, Firat Kaynar en Hikmet Uysal. Komende zaterdag hervat DFC B1 de competitie met een inhaalwedstrijd in Prinsenbeek tegen Beek Vooruit B1. De ploeg plaatste zich in november al voor de tweede ronde van de strijd om de KNVB-beker. De tegenstander is nog niet bekend omdat er nog moet worden geloot.  • De oefenwedstrijd van DFC A1 uit bij Bergschenhoek A1 ging vanmiddag niet door.Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com