Ger Loeve weer thuis na tiendaagse opname in ziekenhuis

24 januari 2007 981x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ger Loeve weer thuis na tiendaagse opname in ziekenhuis

Ger Loeve (foto) is weer thuis na een tiendaags verblijf in het ziekenhuis. Hij was er opgenomen wegens problemen met bloedvaten. De operatie verliep goed ‘maar door een bloeding in een wond duurde het verblijf allemaal wat langer’.


Ger (65) voelt zich weer redelijk fit maar zal nog enige tijd nodig hebben om zich weer helemaal als vanouds te voelen. Ger is bestuurslid van de sociëteit Good-Old DFC die elke donderdagmiddag in het clubgebouw bijeenkomt. Tevens is hij een belangrijk adviseur voor DFC met betrekking tot horeca- en kantinezaken.


Tijdens zijn ziekenhuisopname werd Ger namens DFC van diverse kanten een hart onder de riem gestoken. ,,Bij deze wil ik de sociëteit, Oud-DFC, het bestuur van DFC en alle anderen bedanken voor de bloemen, kaarten en andere aardigheden die ik mocht ontvangen”, aldus Ger vanmorgen thuis over de telefoon tegen website-eindredacteur Fred van Dongen.

Gesloten voor reacties