FOTONIEUWS 4: SC Reeland – DFC vastgelegd door Michel Sterrenberg

22 januari 2007 2523x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FOTONIEUWS 4: SC Reeland – DFC vastgelegd door Michel Sterrenberg

Michel Sterrenberg, fotograaf van het op woensdag en vrijdag verschijnende huis-aan-huisblad Dordt Centraal,  was zaterdag present bij de derby tussen SC Reeland en DFC. Michel stelde vijf door hem gemaakte opnames beschikbaar aan website van DFC. Waarvoor dank.


Dordt Centraal zal in zijn editie van woensdag ongetwijfeld redelijk aandacht besteden aan Reeland – DFC en naar we aannemen in de vrijdageditie de lezers attent maken op de belangrijke wedstrijd van DFC komende zaterdag thuis tegen Arkel. Met de berichtgeving zal Dordt Centraal het deze week zonder meer beter doen dan dagblad AD De Dordtenaar. Dat volstond maandagmorgen op zijn sportpagina’s over de Dordtse derby Reeland – DFC met letterlijk twee zinnetjes: uitslag en de doelpuntenmaker. De stand in de vierde klasse C werd niet vermeld.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com