FOTONIEUWS (2): Beelden DFC – Arkel – Door Stephan van Beusekom

29 januari 2007 797x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FOTONIEUWS (2): Beelden DFC – Arkel – Door Stephan van Beusekom

Het had zo mooi kunnen zijn…. Maar er rest voorlopig niet anders dan wonden likken. Eerst nog een oefenwedstrijd (dinsdagavond thuis tegen derdeklasser Pelikaan uit  Zwijndrecht) en vervolgens alle ogen en inzet richten op de derde en laatste periode.


Ook die bestaat uit zeven wedstrijden: vier keer thuis (Streefkerk, Gorkum, Noordeloos, Drechtstreek), drie keer uit (Lekvogels, VVAC en Asperen). Periode drie begint zaterdag 10 februari met een uitbeurt tegen Lekvogels. Met vier thuisduels lijkt deze reeks erg voordelig voor DFC. De statistieken bewijzen evenwel het tegenovergestelde; DFC is dit seizoen uit succesrijker dan thuis. Thuis werd tot nu toe slechts een keer gewonnen (Reeland), 2 keer gelijkgespeeld en 4 maal verloren. Uit is bijna sprake van het spiegelbeeld: 4 zege’s, 1 gelijkspel en 3 nederlagen.


Bijgaand nog enkele beelden uit DFC’s dramatische thuiswedstrijd tegen Arkel. Ook gemaakt door selectiespeler Stephan van Beusekom.


Zie ook Stephans website: http://www.sliqmedia.com

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com