FOTONIEUWS (1): Sprekende portretten – Door Stephan van Beusekom

29 januari 2007 817x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FOTONIEUWS (1): Sprekende portretten – Door Stephan van Beusekom

We weten het nu wel zo’n beetje: DFC liet zaterdag thuis tegen Arkel een zeker lijkende periodetitel uit handen vallen. Iedereen zag dat gaande de wedstrijd een beetje aankomen; niemand die dat leuk vond. Het verwerkingsproces kwam na afloop moeizaam op gang, maar in de kantine waren genoeg (muzikale) ingrediënten aanwezig om alles tussen de diverse oren weer op de juiste rij te krijgen. Er wacht nog een derde periode.


Selectiespeler Stephan van Beusekom ontbrak tijdens DFC – Arkel; hij ‘zat’ de laatste wedstrijd van zijn schorsing uit. Met zijn camera leefde Stephan achter de afrastering mee met de vreugde en het verdriet van zijn collega’s. Bijgaand enkele foto’s van gelaatsuitdrukkingen: beelden die spreken zonder te praten.


FOTO’S STEPHAN VAN BEUSEKOM – TEKSTEN: FRED VAN DONGEN


Zie ook Stephans website: http://www.sliqmedia.com

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com