FOTONIEUWS 1: REELAND – DFC EN DE CAMERA VAN STEPHAN VAN BEUSEKOM

23 januari 2007 1727x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FOTONIEUWS 1: REELAND – DFC EN DE CAMERA VAN STEPHAN VAN BEUSEKOM

De derby op het Sportpark ‘aan de overkant van de spoorbaan’ trok ook veel DFC-sympathisanten – jong en oud. Ook de A1-jeugd was present omdat de ploeg een uur eerder de wedstrijd tegen Papendrecht zag afgelast.


DFC vocht als leeuwen en dat leverde een aantal opmerkelijke spelmomenten op.  Ze werden vastgelegd door de camera van Stephan van Beusekom, selectiespeler van DFC die evenwel niet in actie kon komen vanwege een schorsing. De expressie op de DFC-gezichten op de foto’s leveren een overtuigend bewijs: de DFC-ploeg toonde een ongekend grote wil om te winnen. En zo hoort het in de sport.
Gesloten voor reacties