Enquête website DFC: Ajax komt het verst in de UEFA-Cup

1 januari 2007 708x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Enquête website DFC: Ajax komt het verst in de UEFA-Cup

In de tweede helft van december vroegen we de bezoekers van de website van DFC welke Nederlandse club het verst komt in het lopende toernooi om de UEFA-Cup. Ajax blijkt op dat punt de favoriet onder de site-bezoekers.


De stelling luidde: AZ, Ajax en Feyenoord hebben de laatste 32 gehaald van het toernooi om de UEFA-Cup. In de volgende (knock-out) ronde spelen ze resp. tegen Fenerbahce, Werder Bremen en Tottenham. Wie van de drie komt volgens U dit seizoen Europees het verst?


Totaal werden 185 stemmen uitgebracht. Die resulteerden in de volgende uitslag:


45,9 % (85 stemmen): Ajax


29,8 % (55 stemmen): Feyenoord


24,3 % (45 stemmen): AZ


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com