Elke vrijdagavond volop badminton in DFC’s sportzaal – meld je ook aan!

22 januari 2007 2514x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Elke vrijdagavond volop badminton in DFC’s sportzaal – meld je ook aan!

Elke vrijdagavond zijn ze actief: de dames van de badmintonsectie van DFC. Dat gebeurt in DFC’s eigen sportzaal. Ze draaien er een onderlinge competitie, waarin vaak fanatisme van het spel spat zonder dat dit ontaardt in wangedrag.


In de loop van de seizoenen hebben de dames een behoorlijke conditie en kwaliteit opgebouwd, zodat er menige rally valt te bewonderen. Vanzelfsprekend kan DFC’s badmintonsectie best wat uitbreiding gebruiken. Belangstelling? Kom eens vrijdagavond langs en / of neem contact op met Sandra Verstegen van de badmintonafdeling: 078 – 616 5487. Er wordt elke vrijdagavond om half acht begonnen. Deelname kost slechts één euro per speelavond.


Bijgaand enkele foto’s van de badmintonsessie van afgelopen vrijdag.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com