Eerste beelden trainingskamp; DFC klopt Duno in oefenduel met 2-4

6 januari 2007 515x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Eerste beelden trainingskamp; DFC klopt Duno in oefenduel met 2-4

DFC 1 heeft zaterdagmiddag in Doorwerth de oefenwedstrijd tegen vierdeklasser Duno met 2-4 gewonnen. Duno nam aanvankelijk een 2-0 voorsprong. Voor DFC scoorden aanvoerder Jeroen Kleinhuis (vrije trap), James Beije, Sadik Karasahin en Robin Ramesar.


De wedstrijd was onderdeel van het trainingskamp dat DFC dit weekend hield in Gelderland. DFC-trainer Laurens Gerlich: ,,Voor de wedstrijd tegen Duno hebben we met z’n allen een zware bosloop gehouden nadat het voor de jongens vrijdagavond nogal laat was geworden. De eerste helft was niettemin een drama. Na rust bleek de ploeg over het dode punt heen en tikten we Duno van de mat. We lieten toen leuke acties zien”.


Zaterdagavond hadden de spelers ‘vrij’. Vandaag – zondag – keerden ze tegen het middaguur terug naar Dordrecht. Daar wachtte de traditionele nieuwjaarswedstrijd tegen The Old Stars (oud-spelers DFC 1). Het huidige DFC 1 won die wedstrijd met 2-0.


Bijgaand enkele foto’s van de eerste avond van het trainingskamp (vrijdag) gemaakt door Fred Eland. Het betreft de ontvangst in het café-gedeelte van de herberg in Doorwerth en het zaalwedstrijdje in de sporthal van Wageningen.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com