Doelmannen DFC vanavond naar speciale keepersbijeenkomst van IFSP Sport

22 januari 2007 737x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Doelmannen DFC vanavond naar speciale keepersbijeenkomst van IFSP Sport

DFC’s selectiekeepers – de broers Michael (links op de foto) en Danny Peters (rechts) – zijn uitgenodigd voor een speciale keeperssessie van sportkledingbedrijf IFSP Sport. Dat gebeurt vanavond 31 januari.


Tijdens deze avond zal het bedrijf Sells Goalkeeping Products een presentatie geven van zijn keeperspullen voor het huidige seizoen en het nieuwe seizoen. Hierbij zullen nieuwe producten van Sells, zoals handschoenen,  gepromoot worden. Dat wordt gedaan door onder anderen Aad van Sells (directeur) en Johan van der Werf (vertegenwoordiger en oud-keeper van o.m. Sparta,  Zwolle en Dordrecht’90).
IFSP Sport wordt gerund door enkele bekende (oud-)voetballers van NAC Breda, zoals Martien Vreijsen en Rick Versteeg.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com