DFC-site sluit jaar af met topmaand: ruim 141.000 bezoeken in 2006

1 januari 2007 651x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-site sluit jaar af met topmaand: ruim 141.000 bezoeken in 2006

Het bezoek aan de website van DFC is in de laatste maand van het vorig jaar opnieuw naar recordhoogte gestegen. In december werd de DFC-site dagelijks 572 keer bekeken, wat een maandtotaal opleverde van 17.750. Het vorig record dateert van november toen de site dagelijks gemiddeld 527 keer werd gevisiteerd.


Opvallende piekmomenten in december waren vrijdag 8 en zaterdagmorgen 9 december. Eindredacteur Fred van Dongen van de website: ,,Dat weekeinde waren de velden erg slecht en moest menige wedstrijd worden afgelast. Spelers zochten die dagen kennelijk op de website of hun wedstrijd doorging of niet. De website is dus ook een belangrijk medium geworden om te checken of een wedstrijd is afgelast of niet. Goed om rekening mee te houden bij het beleid”.


De belangstelling voor de website van DFC is in 2006 gestaag maar stevig gegroeid. Leverde januari 2006 6544 bezoeken op, daarna klommen de aantallen elke maand met stevige percentages. Over heel 2006 werd de site 141.864 keer gevisiteerd.


Fred van Dongen: ,,De cijfers bewijzen overduidelijk dat er weer sprake is van clubbinding- en betrokkenheid. Ze tonen tevens aan dat hier een mooi reclameveld ligt voor adverteerders”.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com