DFC met debuterende Danny Haksteen verslaat OMC in oefenduel met 3-1

16 januari 2007 539x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC met debuterende Danny Haksteen verslaat OMC in oefenduel met 3-1

DFC heeft gisteravond de oefenwedstrijd tegen stadgenoot OMC met 3-1 gewonnen na een 1-1 ruststand.


A-jeugdspeler Danny Haksteen debuteerde in het eerste. Vorige week uit bij Dosko mocht hij tien minuten invallen, nu stond verdediger Danny meteen in de basis. Na rust nam hij plaats in de dugout, die hij een kwartier voor tijd verliet om deze keer als invaller weer binnen de lijnen te verschijnen.


DFC nam na een half uur de leiding via James Beije. OMC, dat vijfde klas zondag speelt, kwam vlak voor rust langszij. Na rust nam DFC binnen 20 minuten afstand door treffers van Marco Franken en Robin Ramesar. In de slotfase verzuimde DFC door te drukken naar een ruimere triomf. Het oefenduel werd bekwaam geleid door scheidsrechter Harry van Meerkerk.


Bijzonder in de wedstrijd waren de duels tussen DFC-verdediger Emre Kaya en OMC-aanvaller Hakan Balikci. Beiden speelden vorig seizoen nog in DFC 1-zondag. Emre komt oorspronkelijk van OMC, Hakan belandde dit seizoen na een kortstondig uitstapje naar het Zwijndrechtse VVGZ bij OMC.


Voor DFC was het duel een belangrijke voorbereiding op twee cruciale competitiewedstrijden. Zaterdag speelt de ploeg uit bij buurman SC Reeland en op 27 januari thuis tegen Arkel. Het zijn de laatste twee wedstrijden in de tweede periodestrijd. Daarin staat DFC tweede achter koploper Stedoco. Dat doet buiten mededinging mee omdat deze ploeg al de eerste periode won.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com