DFC-hyve: Aantal deelnemers groeit gestaag – meld je ook aan!

18 januari 2007 1929x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-hyve: Aantal deelnemers groeit gestaag – meld je ook aan!

Sinds 4 januari kun je op Hyves lid worden van de enige echte DFC-hyve. Dit zogenoemde ‘online sociaal netwerk’ is de laatste tijd aan een enorme opmars bezig en telt inmiddels meer dan twee miljoen – vooral Nederlandse – leden.


Tot nu toe hebben zestien bekende leden (variërend van zestien tot zestig jaar)  ingeschreven op de DFC-hyve. Dat kunnen er natuurlijk veel meer worden. Schrijf je in via:  http://dfc-dordrecht.hyves.nl/


Robin Ramesar, Stephan van Beusekom, Koen van Torenburg, Louisiano Trinidad, Ernst de Pee, Don Fredo van Dongen, Tayfun Sarier, Ger Hüsen, Martijn van der Waal, Maarten Janssen, Peter ‘Jensen’ Heijsman, Michael Quist, Danny Haksteen, Sabit Kayhan en Jeroen Kleinhuis gingen je al voor.


Via Hyves kun je een weblog bijhouden, foto’s en video’s delen met vrienden en met mensen met dezelfde interesses in contact komen. Zo vind je er een weblog van blogger Don Fredo over actuele zaken binnen en buiten de club. Lid worden van Hyves is gratis.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com