DFC hervindt zich na de hervatting en klopt Pelikaan met 4-3 na 0-3 ruststand

30 januari 2007 788x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC hervindt zich na de hervatting en klopt Pelikaan met 4-3 na 0-3 ruststand

De oefenwedstrijd van gisteravond tussen DFC en het een klas hoger opererende Pelikaan uit Zwijndrecht kende twee gezichten. Voor rust speelde DFC lamlendig en bouwden de Zwijndrechtenaren moeiteloos een 0-3 voorsprong op. Die ruststand was zelfs aan de magere kant gezien de vele kansen die Pelikaan kreeg.


In de pauze stelde DFC’s interim-coach Cees van Woerkom in felle bewoordingen orde op zaken.  Zodoende stond er na de hervatting een herboren ploeg binnen de lijnen die de ene fraaie aanval na de andere opbouwde. Binnen een kwartier stond DFC weer naast Pelikaan (3-3) door fraaie treffers van James Beije, Marcel van Nes (mooie vrije trap vanaf zo’n 20 meter) en opnieuw James Beije (rake kopbal na een mooie aanval via Dennis Raaymakers en Robin Ramesar).


Ook daarna bleef DFC dreigen en had de Pelikaan-defensie de handen vol om onder anderen de weer snelle en behendige James Beije af te stoppen. Vroeg of laat moest dat wel in een strafschop resulteren. Het werd deze keer laat: in de 42ste minuut legde scheidsrechter Henk Tempelaar de bal terecht op de stip en velde Emrah Kaya namens DFC vanaf elf meter het vonnis: 4-3.


Opstelling DFC: Danny Peters; Tayfun Sarier, Marcel van Nes, Erik Bouwens, Emrah Kaya; Merijn van Groesen, Robin Ramesar, Jeroen Kleinhuis; Dennis Raaymakers, Marco Franken, James Beije.


Wissels: Michael Peters, Stephan van Beusekom, Marco van Woerkom, Danny Haksteen.


Cees van Woerkom verving trainer Laurens Gerlich die een geslaagde kleine operatie onderging in het ziekenhuis en vermoedelijk eind van de week weer present is.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com