DFC heeft nu ook een eigen Hyve!

4 januari 2007 624x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC heeft nu ook een eigen Hyve!

Sinds 4 januari kun je op Hyves lid worden van de enige echte DFC-hyve. Dit zogenoemde ‘online sociaal netwerk’ is de laatste tijd aan een enorme opmars bezig en telt inmiddels meer dan twee miljoen – vooral Nederlandse – leden.


De bedoeling van dit soort websites is om op een eenvoudige manier contact te onderhouden met vrienden en kennissen, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen. Via Hyves kun je een weblog bijhouden, foto’s en video’s delen met vrienden en met mensen met dezelfde interesses in contact komen. Lid worden van Hyves is gratis.


De wereld is klein …
In Hyves draait alles om u en uw vrienden, en om de vrienden van uw vrienden.Dit is uw sociale netwerk in Hyves en zo “kent” u via-via al snel een heleboel mensen. In 1967 heeft socioloog Stanley Milgram onderzoek gedaan naar sociale netwerken en dan in het bijzonder naar het aantal tussenliggende stappen dat nodig is om een willekeurig persoon waar ook ter wereld ‘via via’te kennen.Gemiddeld genomen kwam dit neer op vijf stappen.De kans is dus groot dat een kennis van een kennis van een kennis van een kennis van een van uw kennissen Bill Gates is! Milgram gaf hier de term ‘small world phenomenon’ aan.


http://dfc-dordrecht.hyves.nl/

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com