DFC Darts Toernooi (3): Amanda wint bij dames; Jur bij de jeugd

6 januari 2007 711x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC Darts Toernooi (3): Amanda wint bij dames; Jur bij de jeugd

Het jaarlijkse Darts Toernooi van DFC is dit jaar bij de jeugd gewonnen door Jur Zuijderduijn en bij de dames door Amanda Scheffers. Ruim tien jongens namen vanmorgen deel aan het jeugdtoernooi. Het damestoernooi kende ongeveer dezelfde belangstelling.


Na een reeks spannende wedstrijden versloeg bij de jeugd Jur Zuijderduijn in de finale Gino Fransen. De strijd om de derde en vierde plaats tussen Jordy Boogert en Tim Huijbens werd door eerstgenoemde gewonnen.


Bij de dames drongen Amanda Scheffer en Sandra Verstegen door tot de finale. De titel ging naar Amanda. Willy Bakker en Heili Draaier streden om de derde plaats en vierde plaats waarbij Willy het sterkst bleek.


De nummers een, twee en drie van elke categorie ontvingen een bokaal. Bij de jeugd verzorgde Robert Langevoort de prijsuitreiking, bij de dames deed Jan Pluymert  dat.


De organisatie wist zich ook dit nieuwe jaar gesteund door een aantal sponsors: De Houtboetiek,  Keurslagerij M v Wijngaarden, Sip van Egmond, de Klaverjas-commissie DFC, Jan v.d. Perk en Cees Bel. Waarvoor dank.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com