DFC Darts Toernooi (1): Geslaagd evenement dat dertien uur duurde

7 januari 2007 566x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC Darts Toernooi (1): Geslaagd evenement dat dertien uur duurde

Dertien uur lang is vandaag (zaterdag) gestreden om de diverse Dartstitels van DFC. ’s Morgens kwam de jeugd in actie en werd Jur Zuijderduijn winnaar. De dames traden rond het middaguur aan; Amanda Scheffers greep in deze categorie de titel.


Het toernooi bij de heren werd vanwege de grote belangstelling een lange strijd. Werd om drie uur ’s middags begonnen met de poule-wedstrijden, pas rond elf uur ’s avonds kon de finale worden afgewerkt. Eric Visser klopte in de eindstrijd Jan Pluymert en werd zo de opvolger van Ton van Wolferen die in 2006 met het kampioenschap aan de haal ging.


Het toernooi werd gekenmerkt door een goede sfeer, organisatie en sportiviteit. Organisatoren en sponsors verdienen zodoende een enorme pluim. Bijgaand een fotoreportage van de DFC’s Dartsdag tussen darten en bedienen door gemaakt door Rens Vuik (hulde!)
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com