DFC – Arkel (3): Trainer Laurens Gerlich baalt als een stekker

27 januari 2007 1825x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – Arkel (3): Trainer Laurens Gerlich baalt als een stekker

DFC-trainer Laurens Gerlich gaf ruim na afloop toe ‘dat hij baalde als een stekker’. ,, Na rust hadden we gewoon binnen tien minuten op 2-0, 3-0 moeten komen en waren we periodekampioen geweest. We hadden deze wedstrijd echt makkelijk kunnen winnen. De jongens beseffen dat ook volledig. Maar goed – dit seizoen is ook een soort leerschool voor de jongens.”


Kennelijk kon niet iedereen binnen de ploeg de spanning rond de wedstrijd aan gezien de lichte irritaties bij bijvoorbeeld arbitrale beslissingen. Ook dat is nog onderdeel van een leerproces, erkende de DFC-trainer.


Wat niet wegneemt dat ook Gerlich van oordeel is dat deze ploeg een hogere plek op de ranglijst verdient.


De trainer ontbreekt de komende dagen wegens een kleine rugoperatie in het ziekenhuis. Daardoor moet hij dinsdagavond verstek laten gaan tijdens de oefenwedstrijd tussen DFC en Pelikaan. In de tweede helft van volgende week hoopt Gerlich weer vol present te zijn.
Gesloten voor reacties