Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC – Arkel (2): Aan eigen irritaties tenonder in nerveus duel
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC – Arkel (2): Aan eigen irritaties tenonder in nerveus duel

27 januari 2007 2201x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – Arkel (2): Aan eigen irritaties tenonder in nerveus duel

In een nerveus duel waarin negen gele kaarten en een rode (twee keer geel) werden uitgedeeld, heeft DFC het periodekampioenschap uit handen laten vallen. Achteraf kon worden geconcludeerd dat met name de routiniers een belangrijk aandeel hadden in het verlies van de jeugdige formatie van trainer Laurens Gerlich.


Captain Jeroen Kleinhuis miste na rust bij een 1-0 voorsprong een terechte strafschop en enige minuten later verloor spits Marco Franken het hoofd en liep tegen zijn tweede – en dus fatale – gele kaart op. Eerder was hij op de bon geslingerd wegens onnodig doorspelen nadat voor buitenspel was gefloten. Zodoende moest DFC de laatste 25 minuten met tien man verder en kon Arkel in dat laatste speelkwart de achterstand ombuigen in een 1-2 zege.


De situatie was vooraf duidelijk: DFC en Arkel moesten beide winnen. DFC nam na zo’n 25 minuten verdiend de leiding. Uit een hoekschop van Dennis Raaymakers kopte Erik Bouwens in waarna de Arkel-doelman de bal losliet. De ervaren en geslepen spits Marco Franken was er als de kippen bij: 1-0.


Na de hervatting moest Arkel komen en kreeg DFC de nodige ruimte. De mogelijkheden werden evenwel niet of onvoldoende uitgespeeld. De snelle James Beije was een plaag voor de Arkel-verdediging die enkele keren stevig aan de noodrem moest trekken. Dat resulteerde in een strafschop die echter door Jeroen Kleinhuis zo slecht werd ingeschoten dat de Arkel-doelman moeiteloos kon stoppen.


Onnodige irritaties kregen vervolgens bij het jeugdige DFC de overhand, terwijl Arkel nuchter bleef spelen. DFC begon vooral tegen zichzelf te strijden. Toen Marco Franken met twee keer geel naar de kleedkamer kon, raakte de ploeg helemaal in verwarring en moest ze toezien hoe Arkel met één man meer zich in zes minuten tijd naar de overwinning speelde (1-2).


Opstelling DFC: Michael Peters;  Emrah Kaya, Jeroen Kleinhuis, Marco van Woerkom, Mark Jongeneel; Erik Bouwens, Merijn van Groesen (80 m Erasmus Makatini), Tayfun Sarier (55 m Maarten Janssen); Dennis Raaymakers (75 m Ernst de Pee), Marco Franken, James Beije.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com