DFC’s tweede begint nieuwe jaar met gelijkspel (2-2)

14 januari 2007 1757x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC’s tweede begint nieuwe jaar met gelijkspel (2-2)

De eerste wedstrijd van DFC 2 na de winterstop eindigde gisteren onbeslist (2-2). De inhaalwedstrijd tegen Nieuw-Lekkerland 3 begon wat later omdat de gasten te weinig spelerskaarten bij zich hadden. Met ingang van 1 januari 2007 is het verplicht om van elke speler een spelerspas te tonen.


De wedstrijd tegen de nummer 2 van de competitie ging gelijk op. Het tweede, voor rust spelend met een straffe tegenwind, had de pech dat Menno van Eijk (links op de foto) tegen de lat schoot. Toch kwam DFC 2  op voorsprong door diezelfde Menno, die een vlot lopende aanval afrondde. Nieuw-Lekkerland kwam vrij snel op gelijke hoogte.


Halverwege de tweede helft scoorde ‘gastspeler’ Sadik Karasahin op een zeer fraaie wijze de 2-1. Vlak daarna moest DFC 2 verder met 10 man doordat Sadik geblesseerd raakte en er al drie keer was gewisseld.  Niettemin raakte pechvogel Menno voor de tweede keer de lat. Vlak voor het einde kwam helaas dan toch de gelijkmaker.

Basis DFC2: Ronald van Pelt, Maurice Kalis, Peter “Jensen” Heijsman (rechts op de foto)   Conan Vorster,  Maarten Janssen, Davey Bommel, Tomas Nuyten, Menno van Eijk, Erasmus “Era” Makatini, Willem Opmeer, Sadik Karasahin. – Wissels: Michael Peters, Martijn v.d. Waal en Steven Kalis – Leider etc. Johan “Opa” Mol.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com