DFC’s reclame-burcht krijgt met het originele rood oude luister terug

15 januari 2007 1971x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC’s reclame-burcht krijgt met het originele rood oude luister terug

De zogeheten Reclameburcht van  DFC achter het Reeweg-doel van het hoofdveld krijgt zo zachtjes aan zijn oude luister terug. Vandaag werd begonnen met het plaatsen van nieuwe panelen.


De oude waren van zodanig slecht materiaal, dat er regelmatig gaten in vielen als de ballen net over of naast het doel werden geschoten en afketsten op de burcht. Dat resulteerde de voorbije maanden in een onooglijke gatenkaas.


Na veel aandringen is uiteindelijk besloten de borden te vervangen door panelen van een sterker materiaal waarin vrijwel onmogelijk gaten kunnen worden geschoten. Met de vervanging, een hachelijk  karwei, werd vandaag begonnen. Het werk wordt uitgevoerd door de DFC’ers Dick de Jong, Gerard de Bondt en Peter Louwman. Ze gebruikten daarbij een rijdende stellage. Verwacht wordt dat de klus deze week is geklaard.


Van de gedwongen vervanging werd gebruik gemaakt om de nieuwe reclameburcht te updaten met onder meer  het huidige jaartal 2007. Veel DFC’ers zal het verder deugd doen dat de burcht is gerestaureerd in het originele club-rood.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com