DFC’s historische stadion aan de Markettenweg vastgelegd op poster (1)

7 januari 2007 1980x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC’s historische stadion aan de Markettenweg vastgelegd op poster (1)

In de aanloop naar het 125-jarig bestaan op 16 augustus 2008 is vandaag tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van DFC de aftrap verricht voor een Posteractie. Iedere belangstellende kan een poster kopen van het vroegere DFC-stadion aan de Markettenweg. De poster kost  5 euro en kan besteld worden via de speciale intekenlijst in de kantine. De opbrengst is bestemd voor de clubkas. Op de Nieuwjaarsbijeenkomst werden al enkele tientallen exemplaren besteld.


De poster werd gelanceerd door DFC’s pr-man Fred van Dongen en DFC-pupil Tim Huijbens tijdens een bijzondere presentatie. Het eerste (maxi-)exemplaar was voor DFC’s beschermheer Wim Verzijl die erg ingenomen was met de bijzondere poster en de uitstekend presenterende Tim complimenteerde met zijn inzet voor de club, die hopelijk ook maatgevend is voor de toekomst van DFC.


De poster is een kopie van Het Schilderij in DFC’s bestuurskamer. Dat hangt er al decennia maar niemand die de betekenis en de ontstaansgeschiedenis ervan weet. Op een aantal vragen wisten Verzijl en  Ger Hüsen (jubileumcommissie DFC) wel een pasklaar antwoord, maar ook moesten de antwoorden op diverse vragen worden voorzien van waarschijnlijk.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com