Cees van Woerkom coacht DFC vanavond tegen Pelikaan

30 januari 2007 760x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Cees van Woerkom coacht DFC vanavond tegen Pelikaan

DFC oefent vanavond half acht thuis tegen de Zwijndrechtse derdeklasser Pelikaan. Het DFC-team wordt gecoacht door Cees van Woerkom (foto), een van de teamleiders. Hij vervangt trainer Laurens Gerlich, die in Utrecht een kleine medische operatie ondergaat en eind van de week weer present hoopt te zijn.


De wedstrijd van vanavond wordt geleid door Henk Tempelaar, een van de bekende Dordtse arbiters.


Vanavond zal binnen de lijnen moeten blijken of DFC de klap van afgelopen zaterdag heeft verwerkt. De ploeg verspeelde toen op eigen veld de periodetitel door te verliezen van Arkel. Wie zich nu periodekampioen mag noemen, is nog niet bekend. Dat hangt af van de resultaten van de drie voor komende zaterdag vastgestelde inhaalwedstrijden in de vierde klasse C:  Noordeloos – Asperen, VVAC – Stedoco en Lekvogels – Streefkerk.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com