Beelden Trainingskamp DFC (3): Sfeerreportage van Cees van Woerkom

9 januari 2007 534x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Beelden Trainingskamp DFC (3): Sfeerreportage van Cees van Woerkom

De sfeer moest centraal staan tijdens het trainingskamp. Dat met het oog op de twee belangrijke competitiewedstrijden die DFC deze maand voor de boeg heeft.


Aan die doelstelling werd ruim voldaan. Vermoeiend, maar ontspannend en de teamgeest bevorderend, zo constateerden de verantwoordelijken na afloop tevreden. De meeste spelers drongen ook aan op een snelle herhaling.


Bijgaand een fotografische sfeerreportage van Cees van Woerkom, een van de mensen uit de begeleidingscommissie van de DFC-selectie. Bedankt Cees dat je voor de bezoekers van de website tussen de activiteiten door ook nog even de camera ter hand hebt genomen.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com