Beelden Trainingskamp DFC (2): Zware bosloop na bijzonder avondje

9 januari 2007 448x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Beelden Trainingskamp DFC (2): Zware bosloop na bijzonder avondje

DFC was niet de enige ploeg die in Doorwerth en omgeving op trainingskamp was. Ook de selecties van onder meer Dubbeldam, DOTO en IFC werden er gesignaleerd.


De trainer van één van de andere ploegen kreeg van zijn spelers wel een heel bijzonder cadeautje gepresenteerd. De politieagente in uniform die hem laat op de vrijdagavond in de herberg kwam ‘arresteren’ bleek tot zijn verbazing een actrice met een aanhoudingsact.


In ruil voor het ‘mee-verbazen’ moesten de DFC-spelers de volgende ochtend wel aan een stevige bosloop. Per slot wilde trainer Laurens Gerlich dat er zaterdagmiddag in het oefenduel tegen het plaatselijke Duno geen door slaaptekort krachteloze ploeg zou aantreden.  En zowaar: een 2-0 achterstand werd omgebogen in een 2-4 zege.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com