Beelden Trainingskamp DFC (1): Selectie klaargestoomd voor periodestrijd

9 januari 2007 558x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Beelden Trainingskamp DFC (1): Selectie klaargestoomd voor periodestrijd

Vermoeiend maar ontspannend. Zo was de algemene indruk na het trainingskamp dat de eerste selectie van DFC afgelopen weekeinde had opgeslagen in het Gelderse Doorwerth. Van vrijdagavond tot zondagmiddag werd er gewerkt aan de teamgeest.


In Doorwerth werd – zoals bijgaande door Cees van Woerkom van de begeleidingscommissie gemaakte beelden aantonen –  veel gekaart en lol gemaakt. Maar er werd ook nog een wedstrijd gespeeld tegen het plaatselijke Duno. DFC won dat oefenduel met 2-4.


Een goede spirit is extra belangrijk nu DFC 1 voor een paar zware wedstrijden staat. De ploeg draait mee in de strijd om de tweede periodetitel, waarin het nog speelt tegen SC Reeland (uit) en Arkel (thuis). De tweede periode bestaat uit zeven wedstrijden, waarvan DFC er inmiddels vijf heeft gespeeld. Stedoco won al de eerste periode, zodat de titel uiteindelijk gaat naar de nummer twee.


De huidige periodestand luidt: Stedoco 5-15, DFC 5-9, VVAC 5-8, Lekvogels 5-8,  Asperen 4-7, Reeland 5-7, Drechtstreek 5-7, Gorkum 5-6, Arkel 4-4,  Streefkerk 4-4, HSSC 5-4, Noordeloos 4-0.


13 januari (inhaalronde): Arkel – Streefkerk, Noordeloos – Asperen.


20 januari: SC Reeland – DFC, Arkel – Lekvogels, Stedoco – SC Gorkum, Drechtstreek – Noordeloos, HSSC – VVAC, Streefkerk – Asperen.


27 januari: DFC – Arkel, Noordeloos – HSSC, Gorkum – Reeland, Lekvogels – Streefkerk, VVAC – Stedoco, Asperen – Drechtstreek.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com