Ziekenhuis: Pleun van Gelderen sr. herstelt goed en is weer thuis

29 december 2006 973x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ziekenhuis: Pleun van Gelderen sr. herstelt goed en is weer thuis

Pleun van Gelderen sr. (73)  is met de kerst thuis getroffen door een hersenbloeding. In het Albert Schweitzer Ziekenhuis (Dordwijk) in Dordrecht herstelde hij zo goed dat hij snel van de afdeling intensieve zorg af kon en Oudejaarsdag alweer eventjes naar huis mocht. Nieuwjaarsdag aan het eind van de middag moest hij zich weer melden in het ziekenhuis. Daarna moesten enkele onderzoeken duidelijk maken of verdere verpleging in het ziekenhuis noodzakelijk is.


Vanmorgen mocht hij dan definitief naar huis. Daar wordt hij geacht het de komende weken beslist rustig aan te doen. Na thuiskomst vandaag kreeg Pleun nog een bijzonder DFC-cadeautje.


Pleun sr. is de man achter het nieuwe DFC Torentje dat inmiddels op het dak van het clubgebouw voor de bestuurskamer paradeert. Ook is hij al jaren actief bij de distributie van het Clubnieuws DFC en het DFC Nieuws.


Namens het DFC-bestuur bezocht Fred van Dongen Pleun vorige week in het ASZ. Fred heeft onder meer het Clubnieuws en DFC Nieuws in portefeuille. Hij bracht groeten van alle DFC’ers over en wenste Pleun ook namens hun snel beterschap toe. Als blijk van betrokkenheid en waardering kreeg Pleun het allernieuwste DFC-vaantje (foto) aangeboden met daarop Pleuns torentje als clublogo. Het vaantje kreeg vanzelfsprekend een ereplek rond Pleuns ziekenhuisbed.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com