Vier jeugdspelers DFC in KNVB-selecties zaalvoetbal

12 december 2006 715x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vier jeugdspelers DFC in KNVB-selecties zaalvoetbal

Vier junioren van DFC zijn doorgedrongen tot de selecties zaalvoetbal van het district Zuid I (Dordrecht en omgeving, Zeeland en West-en Midden-Brabant) van de  KNVB.


In de categorie 17-19-jarigen werd Marvin Hooplot uitverkoren. Hij is de spits van DFC A1 (veld). Drie B-junioren van DFC zijn gekozen voor de districtszaalselectie 15-17 jaar. Het zijn Ahman Dhondai, Firat Kaynar en Lutfullah Kilic. Dit drietal speelt ook een belangrijke rol in DFC B1 (veld), dat dit seizoen volop meedraait in de top van de hoofdklasse Zuid I.  DFC B1 staat daarin qua verliespunten tweede achter koploper Kloetinge. Zaterdag staat toevallig de topwedstrijd Kloetinge – DFC op de inhaalagenda.


Jongens, gefeliciteerd met jullie uitverkiezing.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com