Velden slecht: Duels DFC 2, DFC 5, DFC C1, DFC D1 en DFC E2 afgelast

8 december 2006 647x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Velden slecht: Duels DFC 2, DFC 5, DFC C1, DFC D1 en DFC E2 afgelast

De voor vandaag vastgestelde  thuiswedstrijden van DFC 2 en DFC 5 en die van de E2-pupillen gaan niet door vanwege de slechte toestand van de velden. Ook de jeugdwedstrijden Terneuzen C1 – DFC C1 en LRC D1 – DFC D1 in Leerdam zijn afgelast.


DFC A1 en DFC B1 komen vandaag wel in actie. Hun wedstrijden worden gespeeld op kunstgras. Voor DFC A1 staat een uitbeurt  in Kaatsheuvel op de rol. Tegenstander is hoogvlieger DESK A1. DFC B1 dat virtueel op de tweede plaats staat in de hoofdklasse, reist naar Middelburg voor de confrontatie met Dauwendale B1.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com