Vanmiddag laatste Good Old DFC-soos van 2006

13 december 2006 801x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vanmiddag laatste Good Old DFC-soos van 2006

Vandaag, donderdag 14 december is het alweer de laatste middag van de sociëteit Good-Old DFC van dit jaar. In het nieuwe jaar opent de soos op donderdag 4 januari om half twee weer haar deuren.


Soos-bestuurder Kees de Ridder: ,,Het afgelopen jaar is voor de meeste soos-leden prettig verlopen. Helaas zijn dit jaar enkele leden ons ontvallen. De twee excursies naar resp. het PSV-stadion en de brouwerij Hertog Jan in Arcen (foto) waren dit jaar naast de succesvolle soos-middagen een groot succes. Donderdag 4 januari zien we u hopelijk allen weer terug in goede gezondheid. We luiden dan onder het genot van een glas champagne en een hapje het nieuwe soos-jaar in”.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com