Torentje staat weer op het dak van het DFC-complex

4 december 2006 842x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Torentje staat weer op het dak van het DFC-complex

Op het dak van het DFC-complex staat sinds enkele dagen weer het vermaarde Torentje. Het bolwerk, dat voor de bestuurskamer is geplaatst, wordt binnenkort voorzien van een stevige vlaggenmast. De clubvlag kan dan weer wapperen zoals dat gebruikelijk was in het rijke verleden van DFC.


De houten uitvoering van het torentje trok decennialang vanaf de daken van de diverse hoofdtribunes de aandacht. Om weerelementen als regen en wind minder invloed te laten geven op de kwaliteit, is het nieuwe torentje van metaal.


De nieuwe DFC Toren is vervaardigd onder leiding van Pleun van Gelderen sr., die daarvoor met anderen wekenlang is bezig geweest op zijn favoriete camping Bruggehof. Het torentje is ook terug te vinden op het briefpapier van DFC en staat als club-logo ook op de DFC-website.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com