Sinterklaasfeest DFC (3): Rentree Fred Eland – Maitre Pierre gouden greep

2 december 2006 929x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sinterklaasfeest DFC (3): Rentree Fred Eland – Maitre Pierre gouden greep

Het inviteren van de Dordtse variete-atiest en kindervriend Maitre Pierre voor het Sinterklaasfeest van DFC was een gouden greep. Hij zorgde voorafgaand aan de komst van Sinterklaas voor een fantastisch optreden. Spelletjes, kwisjes, de domoor uithangen – het ging er bij de kids in als koek.


Bijgaand enkele foto’s van het DFC-optreden van Maitre Pierre en het optreden van Sinterklaas gemaakt door Gerrit de Man. Hij is zwager van Fred Eland, die ook present was op het feestje. Het was Freds eerste bezoek aan het DFC-complex sinds hij vier maanden geleden in het ziekenhuis werd opgenomen. Fred is nu thuis herstellende van de diverse operaties.


Gerrit de Man, namens zijn vrouw en kinderen en ook namens de familie Eland: ,,Fred is zo’n anderhalf uur op het Sinterklaasfeest geweest. Hij genoot er van om na ongeveer vier maanden weer op zijn clubje aanwezig te zijn en werd ook hartelijk door vele mensen begroet. Wij zijn erg blij dat het een stuk beter gaat met hem. Ook wil ik iedereen bedanken voor alle kaarten en bezoekjes die Fred mocht ontvangen. Dat heeft hem en ons allen erg gesteund in deze toch bange tijden. Ik hoop hem gauw weer mee te kunnen nemen naar de trainingen en wedstrijdjes van zijn neefje Michael.”

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com