Sinterklaasfeest DFC (1): Bijna honderd kabouters en pupillen genieten

2 december 2006 705x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sinterklaasfeest DFC (1): Bijna honderd kabouters en pupillen genieten

Bijna honderd kabouters en pupillen hebben gisteren in de sportzaal van DFC het jaarlijkse Sinterklaasfeest bijgewoond. Diverse voetballertjes hadden ook hun ouders, oma’s en opa’s meegebracht.


Ze werden vermaakt met films en een fantastisch optreden van de Dordtse variete-artiest en kindervriend Maitre Pierre. Sinterklaas arriveerde kort na vijf uur met zijn trouwe Pieten en … twee mini-pieten! Het gevolg van de Sint wist wel heel veel van DFC en de jeugdige spelertjes. Sint had ook zijn eigen Pieten-kapel meegenomen die instrumenten had geleend van DFC’s hofkapel Bar Gebeure. Sint was best tevreden over de muzikale vertolking van zijn liedjes.


Niet alleen in de sportzaal was het druk, ook de DFC-kantine puilde uit. Dat kwam mede omdat zowel DFC 1 als DFC 2 zijn uitwedstrijd had gewonnen. Om een vlotte bediening te waarborgen,  kregen Sylvia en Rens Vuik bij hun drukke werk achter de bar vrijwillige assistentie van  Henri Verstegen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com