Ondanks nieuwe shirts toch thuisnederlaag voor DFC 2

17 december 2006 701x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ondanks nieuwe shirts toch thuisnederlaag voor DFC 2

Na twee uitwedstrijden in een nieuw tenue te hebben gespeeld (die overigens allebei gewonnen werden tegen de nummers 2 en 3 van de ranglijst) mocht DFC 2 zaterdag eindelijk z’n nieuwe shirts tonen op het DFC-veld. Dat gebeurde tegen Sliedrecht 4.


Het tweede kwam al na vijf minuten op voorsprong na een mooie aanval, die werd afgerond door Davey Bommel. Daarna kreeg DFC  veel kansen. Helaas werd er niet gescoord, mede door goede reddingen van de doelman van Sliedrecht. Gaandeweg gaf DFC de wedstrijd uit handen waardoor Sliedrecht 1-1 maakte. Vlak voor rust kregen de gasten een terechte strafschop. Die werd echter keurig gestopt door keeper Ronald van Pelt, die komende dinsdag jarig is en dan ‘pas 39 wordt’. ,,In de bloei van het leven dus”, aldus Ronald.


Het eerste kwartier na rust was een kopie van de eerste. Volop kansen voor DFC 2 maar weer geen goals. In het laatste half uur ging bij DFC alles mis wat maar mis kon gaan. Sliedrecht liep zo eenvoudig uit naar een zeer geflatteerde 1-4 overwinning.


Basis DFC2: Ronald van Pelt, Maurice Kalis, Peter “Jensen” Heijsman, Steven Kalis, Conan Vorster, Steven Rokette, Martijn “Tinus” v/d Waal, Maarten Janssen, Davey Bommel, Tomas Nuyten, Menno van Eijk.


Wissels: Wessel Sleeking, Erasmus “Era” Makatini, Willem Opmeer. Trainer, verzorger: Johan Mol.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com