Nieuwjaarsbijeenkomst DFC wordt ingeluid met drie kabouter-wedstrijdjes

30 december 2006 1517x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwjaarsbijeenkomst DFC wordt ingeluid met drie kabouter-wedstrijdjes

De Nieuwjaarsbijeenkomst van DFC op zondag 7 januari wordt opgeluisterd met enkele kabouterwedstrijden. Alle duels beginnen om één uur ’s middags.


De oudste kabouters, die vanaf 13 januari ‘promoveren’ naar de pupillen (F 1), ontvangen Dubbeldam F1. De ‘middelste’ kaboutergroep speelt tegen de OMC-kabouters. Voor de allerjongsten is een onderling wedstrijdje geregeld, aldus coördinator Gert-jan van Es.  


Door de promotie van de oudste kabouters beschikt DFC met ingang van de nieuwe voorjaarscompetitie die medio januari begint, weer over een F-team. Leiders van het nieuwe DFC F1 zijn Tim Rook en Ronald van Pelt. Ze begeleiden dus Stefan, Fatih, Letterio, Bram, Dimitri, Marco, Dylan, Gino Kartorejo en Gino Creutzburg. Competitie-indeling en programma zijn nog niet bekend.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com