Kerstman was donderdagavond even te gast op training van DFC

22 december 2006 730x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kerstman was donderdagavond even te gast op training van DFC

De training van DFC 1 en DFC 2 werd gisteravond opgevrolijkt door een heuse Kerstman. De vrolijke gast kende wat moeite met het ordenen van zijn baard, maar trapte niettemin af en toe ook een balletje mee.


DFC 1 traint ook komende zaterdagmiddag. Daarna volgt een trainingskamp in het Gelderse Doorwerth. Dat begint vrijdagavond 5 januari waar gelogeerd wordt in de plaatselijke herberg. Op de eerste avond wordt getraind en een wedstrijdje gespeeld in de sporthal Tarthorst in het nabijgelegen Wageningen. Zaterdag 6 januari volgt na een boswandeling een oefenduel in Doorwerth tegen het plaatselijke Duno. Afhankelijk van de weersomstandigheden gebeurt dat op natuur- of kunstgras.


Zondag 7 januari keert de selectie na de brunch terug naar Dordrecht. Daar volgt om twee uur de traditionele wedstrijd tussen DFC 1 en The Old Stars (oud-spelers DFC 1) als inleiding op de nieuwjaarsreceptie van DFC die om half vier in het clubgebouw begint.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com