Jaarafsluiting met traditioneel natje en droogje voor vrijwilligers

29 december 2006 803x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jaarafsluiting met traditioneel natje en droogje voor vrijwilligers

Bij DFC werd vanmiddag het Jaar 2006 afgesloten met de traditionele mini-bijeenkomst  voor diverse clubvrijwilligers. Deze zogeheten Jaarafsluiting DFC is inmiddels een vast ritueel geworden, georganiseerd onder leiding van Arie Delmotte.


In het clubgebouw werden de genodigden onthaald op een natje en een droogje. Ondertussen werd het nogal roerige verenigingsjaar 2006 onderling op gepaste wijze geëvalueerd. Duidelijk werd dat alle aanwezigen ook in 2007 zich met hart en ziel voor DFC zullen inzetten.


Present waren onder andere DFC’s nieuwe bestuurslid Jacco van den Berg (Kantinezaken) en de van een beenoperatie herstellende Arie Evers die in het nieuwe seizoen technisch coördinator wordt. Bijgaand enkele fotobeelden van de sessie.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com