Gerard Peters (52) nieuw lid jeugdbestuur DFC

23 december 2006 1012x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Gerard Peters (52) nieuw lid jeugdbestuur DFC

Gerard Peters (52) is toegetreden tot het jeugdbestuur van DFC. Gerard is de vader van de DFC-doelverdedigers Michael en Danny Peters. Hij kwam drie seizoenen geleden met zijn keepende zoons naar DFC.


Peters was jarenlang nauw betrokken bij de jeugdafdeling van EBOH. Hij was er onder meer jeugdleider, vlaggenist en medeorganisator van diverse toernooien. Ook was hij verantwoordelijk voor de jaarlijkse uitwisseling van de EBOH-jeugd met een vereniging uit Engeland.


Het aantrekken van Peters is mede geïnspireerd door Hans Boogert, die bij DFC coördinator van de juniorensectie is. Gerard Peters: ,,Hans is ooit ook trainer bij EBOH geweest. Hij merkte toen ook al eens op dat de club hard mensen nodig had en voegde daaraan toe: schroom dus niet”. Peters zal zich primair bezighouden met het inschrijven van DFC-jeugdteams voor allerlei toernooien. ,,We hebben al een enorme stapel uitnodigingen gekregen. Ik ga nu eens rustig kijken aan welke toernooien en met welke teams we kunnen deelnemen. Per slot moet er op toernooien geen al te groot krachtsverschil tussen de deelnemende teams bestaan”.


Gerard Peters zit ook vol uitstekende ideeën om het jeugdvoetbal bij DFC te verrijken. Hij is van oordeel dat goed en open communiceren beter werkt dan het opstellen van allerlei vaak overbodige (straf)regeltjes. Praten met argumenten creëert vanzelf (mede)verantwoordelijkheid en dus vertrouwen, zo is ook zijn ervaring.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com