FOTONIEUWS: DFC – EBOH vastgelegd door DFC’s Stephan van Beusekom

18 december 2006 2290x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FOTONIEUWS: DFC – EBOH vastgelegd door DFC’s Stephan van Beusekom

Selectiespeler Stephan van Beusekom (21) kon afgelopen zaterdag niet met zijn DFC 1 meespelen in de vriendschappelijke derby tegen EBOH 1 (zaterdag). Reden: een vers behandelde hoofdwond waarvan de hechtingen zaterdag nog niet waren verwijderd.


Dat weerhield Stephan er niet van het duel te volgen en wel op een heel bijzondere manier. Stephan: ,,In plaats van spelen heb ik mijn hobby uitgeoefend langs de lijn; namelijk fotografie. Misschien is het leuk deze foto’s op de website van DFC te plaatsen”.


Prompte reactie van website-eindredacteur Fred van Dongen: ,,Natuurlijk is dat leuk Stephan. Zulke initiatieven juich ik van harte toe en met mij – denk ik – heel de club. Dus nemen we alle door jou geleverde foto’s onder grote dankzegging mee!”.


De ontmoeting eindigde overigens in een 2-3 zege voor het een klasse hoger spelende EBOH. De DFC-goals kwamen op naam van James Beije en Sadik Karasahin. EBOH scoorde de winnende goal in de allerlaatste minuut.


FOTOREPORTAGE STEPHAN VAN BEUSEKOM

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com