Duel DFC – Stedoco gaat na herkeuring hoofdveld vanmiddag gewoon door

8 december 2006 1216x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Duel DFC – Stedoco gaat na herkeuring hoofdveld vanmiddag gewoon door

De competitiewedstrijd van DFC 1 tegen koploper Stedoco gaat vanmiddag gewoon door. Aanvang half drie. Door de enorme regenval van de voorbije dagen lag het hoofdveld er tot gisteravond laat slecht bij. Maar bij de herkeuring vanmorgen om elf uur bleken de omstandigheden flink verbeterd.


Peter Louwman, bij DFC verantwoordelijk voor de accommodatie, vanmorgen: ,,Het heeft nogal flink gewaaid. Bovendien is de afwatering heel goed geweest. Dus gaat de wedstrijd gewoon door”.


Het DFC-complex ligt op het laagste punt van het Eiland van Dordrecht, dik een meter onder NAP. Voor de waterafvoer is zodoende bemaling onmisbaar.


Voor DFC 1 wordt de ontmoeting met Stedoco een zeer belangrijke thuiswedstrijd. Koploper Stedoco haalde uit z’n eerste 12 wedstrijden 34 punten. De gasten wonnen 11 keer en moesten slechts een keer punten afstaan. Alleen DFC wist Stedoco tot nu toe dit seizoen te weerstaan; uit werd het 1-1. Voor DFC is het duel van zaterdag van groot belang voor de stand in de tweede periode. Daarin staat DFC tweede achter Stedoco.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com