DFC – Stedoco (4): Vaantje en trein voor Pupil-van-de-Week Tim Huijbens

9 december 2006 770x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – Stedoco (4): Vaantje en trein voor Pupil-van-de-Week Tim Huijbens

Na vier weken speelde DFC vandaag weer een thuiswedstrijd. Tegenstander was koploper Stedoco. Pupil van de Week bij deze topwedstrijd was Tim Huijbens. Hij was DFC’s zesde Pupil-van-de-Week dit seizoen. 


Zoals gebruikelijk woonde Tim de voorbespreking bij, nam deel aan de warming-up en verrichtte hij na de toss de symbolische aftrap. Hij mocht ook nog alleen op de doelman van Stedoco afstevenen en scoren. Na afloop wachtte hem de van handtekeningen voorziene wedstrijdbal en het bekende DFC-vaantje. Die werden op zijn verzoek uitgereikt door eerste-elftalspeler Maarten Janssen, die enkele jaren terug Tims pupillentrainer was.


Tussen alle voetbalactiviteiten door bekeek Tim ook nog even hoe de NS afscheid namen van het DFC-complex met een authentieke rode dieseltrein (zie verder op deze site).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com