DFC – Stedoco (1): Beelden van fotograaf Michel Sterrenberg

10 december 2006 782x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – Stedoco (1): Beelden van fotograaf Michel Sterrenberg

Fotograaf Michel Sterrenberg (weekblad Dordt Centraal) was present bij DFC tegen Stedoco en stelde enkele foto’s beschikbaar aan de website van DFC. Michel hulde!


DFC verloor het treffen met de koploper met 1-2, maar was geenszins de mindere. Stedoco staat nu een straatlengte voor in de competitie en kan eigenlijk nu al een kampioensreceptie houden. Voor het goed en vol inzet spelende jeugdige DFC was de nederlaag een enorme deceptie. Stedoco bleek net iets te geroutineerd of beter geraffineerd. Gelukkig liet de concurrentie het afweten, waardoor DFC tweede blijft in de stand om de tweede periode. Stedoco staat bovenaan in die periode maar won reeds de eerste, zodat reglementair de nummer twee recht heeft op de tweede periodetitel. Gezien spel en inzet van vandaag is DFC één van de favorieten voor die prijs.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com