DFC-speler Tayfun Sarier op Drechtstad FM over het vak van diskjockey

26 december 2006 760x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-speler Tayfun Sarier op Drechtstad FM over het vak van diskjockey

Vleugelverdediger Tayfun Sarier (19 – foto) van DFC 1 is dinsdagavond geïnterviewd door het lokale radiostation Drechtstad FM. Voetbal kwam overigens maar zijdelings ter sprake.


Tayfun, die communicatie studeert aan de HES in Rotterdam, is al sinds zijn 15de ook een vermaard diskjockey. Met twee collega-dj’s treedt hij komende donderdag op in de Kazerne-Pontonnier in Dordrecht waar die dag een groot DJ-festijn plaats vindt. Voor Tayfun is een vier uur durend optreden gereserveerd.


Drechtstad FM vroeg Tayfun, die met eigen keuzes en composities al menige prijs won, onder meer naar het ontstaan van zijn liefde voor muziek en het vak van diskjockey. De luisteraars konden ook genieten van een speciale eigen track van Tayfun, die onthulde dat de DFC-selectie ‘oud en nieuw viert met een house-feest bij één van de selectiespelers’.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com